PANK RY

Menetelmäpäivä 24.1.2013

Etera – auditorio, Pasilankatu 4 B, 3. kerros, Helsinki

PANK ry:n laboratoriotoimikunta järjestää Menetelmäpäivän 24.1.2013. Paikka on sama kuin viime vuosina eli Helsingissä Eteran auditoriossa Pasilassa osoitteessa Pasilankatu 4 B, 3. kerros, Helsinki. Paikka on Länsi-Pasilassa aivan lähellä rautatieasemaa, joten junalla pääsee paikalle sangen kätevästi.

Menetelmäpäivään voi ilmoittautua lähettämällä oheisen ilmoittautumislomakkeen telefaxilla tai postitse PANK ry:n laboratoriotoimikunnalle lomakkeessa olevaan osoitteeseen.

Menetelmäpäivällä paneudutaan alan ajankohtaisiin asioihin. Tämän vuoden päivän keskeinen aihe on CE-merkintä. Tilaisuuden ohjelma on liitteenä. Aikaisempien vuosien tapaan laitetoimittajille on oma näyttelyosastonsa tuotteilleen.

Menetelmäpäivä on tarkoitettu laboranteille, jotka käytännössä tekevät menetelmien mukaisia kokeita sekä heidän esimiehilleen ja kaikille muille, jotka tarvitsevat tietoa testaustoiminnasta.

Osallistumismaksu, joka sisältää lounaan ja kahvitarjoilut on 175 euroa / osanottaja (alv 0 %). Sitova ilmoittautuminen on tehtävä 21.1.2013 mennessä. Erillisestä laskusta peritään 5 € laskutuslisä.

Mikäli joku tarvitsee erikoisruokavaliota, pyydäme kertomaan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.Esitelmät: